Cookie en Privacybeleid

Voor de beste gebruikservaring gebruiken we cookies. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met je gegevens. 
Meer weten?

INSPIRATIE BLOG

Hoe is De Oude Zondagschool duurzaam verbouwd? Lees over gastvrijheid, inspiratie en ervaringen van Sandra en Jeroen in onze blog (leestijd 7 minuten).

balen hooi

een mooie plek buiten de toeristische hotspots!

Tammeldijk in Lintelo

help jij ons zoeken naar een bijzondere locatie?

PLANNEN ACHTERHOEK

​We hebben plannen om luxe, eigenzinnige, energieneutrale vakantiewoningen in het buitengebied van Aalten of de Achterhoek te ontwikkelen. Net zoals bij De Oude Zondagschool willen we vakantiegangers gaan trekken die stijl en luxe verwachten, bewust op duurzaamheid zijn en meermaals per jaar in zomer en winter op vakantie gaan.

 

We noemen dit duurzaamheid die blij maakt!

BIJZONDERE LOCATIE

​Om de plannen te kunnen realiseren zijn we op zoek naar percelen op bijzondere locaties. Het liefst met bestaande bebouwing die gesloopt of getransformeerd kan worden.

 

Dit zou een bestaande recreatiewoning kunnen zijn maar ook iets anders. De voorkeur gaat niet uit naar de toeristische hotspots, dit is niet wat onze doelgroep zoekt!

We komen graag in contact met iedereen die een mooi plekje weet. Contact opnemen kan via info@eco-logies.nl

 

lees ons verhaal

GEMEENTE AALTEN

“Er is behoefte aan vernieuwing in doelgroepen, stijlzoekers, avontuurzoekers en plezierzoekers. Mensen met hang naar luxe & comfort, interesse in grandeur en historie, die graag verrast willen worden. Kortom accommodaties op een bijzondere locatie, met een eigentijdse inrichting, hoge servicegraad en bijzonder concept.” 

eco-logies.nl is nieuw, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?