ons verhaal begon met een oude zondagschool

Tien jaar geleden hebben we van een oud zondagschooltje in de Achterhoek een luxe vakantiewoning gemaakt. We hadden een duidelijke doelgroep voor ogen, gasten die op een bijzondere plek willen overnachten, het hele jaar door op vakantie gaan en die luxe en comfort op prijs stellen.

we weten hoeveel werk het is om een pand energieneutraal te maken

In 2016 zijn we in de Achterhoek gaan wonen en hebben we ons jaren ’50 boerderijtje energieneutraal gemaakt en een moderne uitbouw toegevoegd. Ook de zondagschool hadden we extra energiezuinig gemaakt, maar het is echt waanzinnig hoeveel de techniek er in een paar jaar op vooruit is gegaan. We gaan de zondagschool de komende tijd verder verduurzamen.

 

Met ECO logies willen we extra aandacht geven aan al die mooie plekjes die ook nog een keer comfortabel en energieneutraal zijn. Ook hebben we plannen om in de Achterhoek in de komende jaren kleinschalig een aantal energieneutrale vakantiewoningen te realiseren.

jeroen hollema en sandra ter horst

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?

DUURZAME HUIZEN​ROUTE

Om anderen te inspireren delen we graag het resultaat van het energieneutraal maken van ons jaren ’50 boerderijtje. Om deze reden doen we mee met de Duurzame Huizenroute van de Achterhoekse energie coöperatie.