top of page
 • ECO logies is een onafhankelijk platform
  ECO logies is een onafhankelijk platform. Wij selecteren alle ECO logies persoonlijk en zijn een onafhankelijk platform. Hierbij kijken we met name naar comfort, sfeer, uitstraling en of er solide maatregelen zijn genomen op het gebied van duurzaamheid.
 • Juistheid van informatie
  Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie over een ECO logies accuraat is, maar we kunnen dit niet garanderen, ook aanvaarden we geen aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of gewijzigde informatie.
 • Websites van derden
  Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud en eventuele verbonden rechten van websites waar we naar verwijzen op eco-logies.nl
 • Copyright
  Alle informatie, foto's en teksten zijn eigendom van ECO logies. Het is niet toegestaan op informatie van de website te publiceren of te gebruiken voor commerciële doeleinden zonder toestemming van ECO logies.
 • Contact
  Voor vragen kun je altijd contact opnemen met info@eco-logies.nl. We zullen je altijd zo snel mogelijk antwoorden. Wanneer we niet aan een verzoek kunnen voldoen vertellen we altijd wat de reden hiervan is.
 • Tenslotte
  ECO logies is volop in ontwikkeling. Wij kunnen daarom deze algemene voorwaarden ten alle tijde aanpassen. Wijzigingen zullen wij hier publiceren en is voor het laatst bijgewerkt op maandag 6 juli 2020.

125+ echt duurzame plekjes in Nederland en België

volg ons

VOLG ONZE ZOEKTOCHT
NAAR DUURZAME PLEKJES!

iedere maand inspirerende verhalen en plekjes

bottom of page