Aan de rand van een prachtig duingebied ligt het rustige vakantiedorpje Sint Maartenszee. De Duinvink  ligt in een vakantiepark tussen de dorpjes Sint Maartenszee en Sint Maartensvlotbrug. Er is een kleine supermarkt waar je de dagelijkse boodschappen kunt doen. Ook kun je hier fietsen huren. Om de hoek is een overdekt zwembad.


Het duingebied is een oase van rust waar gewandeld en gefietst kan worden.  Het strand van Sint Maartenszee is een rustig en breed zandstrand. Echt een plek vol zon, zee, strand om met de hele familie van te genieten! Voor de kleintjes is er naast het strand ook Land van Fluwel en speelpark de Goudvis.


De mooie plaatsjes Callantsoog en Schagen liggen niet ver en zijn ook zeker een bezoek waard.

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

eigen lokale stroom

warmte terugwin

duurzame mobiliteit

afvalscheiding

eco schoonmaak

Deze woning is in 2018 gebouwd en heeft dus nooit een gasaansluiting gehad. De woning wordt verwarmd met een warmtepomp. De zonnepanelen zorgen voor de eigen elektriciteit. Door zeer goede isolatie en een luchtcirculatiesysteem met warmteterugwinning, is de Duinvink energieneutraal.


Vanaf station Alkmaar is de Duinvink redelijk goed bereikbaar met de bus.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

Duinvink

Luxe, ruime en energieneutrale vakantiewoning met een jacuzzi

Met slechts 10 minuten fietsen ben je bij het strand en de zee. De Duinvink is een luxe en ruime uitvalsbasis om volop te genieten van duinen, strand en zee.  Dit strak vormgegeven energieneutraal vakantiehuis is gebouwd in 2018.


De woonkamer is sfeervol ingericht met een open plafond tot de nok en heeft een gezellige houtkachel. De luxe open keuken is van alle gemakken voorzien.


Het ruime huis heeft vier slaapkamers en twee comfortabele badkamers. Op de begane grond zijn er twee slaapkamers met luxe boxspringbedden en één slaapkamer met een stapelbed. De badkamer op de begane grond heeft een luxe douche. Het toilet beneden is apart.  De vierde slaapkamer is boven samen met de tweede badkamer en toilet.


Voor het ultieme luxe gevoel is er direct aan de woonkamer een ruim terras met jacuzzi en BBQ.

Sint Maartenszee, Sint Maartensvlotbrug, Schagen, Westfriesland, Noord-Holland, Nederland

max 8 personen

vanaf € 530 voor een weekend

verhuur per lang weekend / midweek / week

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

vakantiewoning

LOCATIE

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?