VIDEO

De Beerze ligt middenin het dorpje Middelbeers, in regio de Kempen. Middelbeers maakt onderdeel uit van het pelgrimspad. Dit lange afstand wandelpad van meer dan 450 kilometer loopt van Amsterdam naar Mesch in Vlaanderen.


De Kempen strekt zich uit van Zuidoost-Brabant tot in Vlaanderen. Een regio die rijk is aan historie en geheimen zoals de roversbende De Bokkenrijders en Kabouterkoning Kyrië. In de Kempen zijn prachtige bos- en natuurgebieden waar je kunt wandelen of fietsen. De Beerze heeft oplaadpunten voor elektrische fietsen.


Zeker de moeite waard is een bezoek aan het nabijgelegen historische plaatsje Oirschot. Hier vind je meer dan driehonderd rijks- en gemeentemonumenten. Ook Eindhoven en Tilburg zijn vlakbij.

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

eigen lokale stroom

groen bouwen

waterbesparing

duurzame mobiliteit

afvalscheiding

eco schoonmaak

eco of regionale producten

betrokken en gastvrij

Achter dat authentieke jasje schuilt een vernieuwd energiezuinig gebouw. Alles werkt zo efficiënt mogelijk. Met een lucht warmtepomp kunnen de ruimtes los van elkaar verwarmd of gekoeld worden. Zo gaat er niks verloren! De eigen elektriciteit komt van zonnepanelen op het dak van een nabijgelegen pand.


De leveranciers worden met zorg gekozen, om de eigen kernwaardes goed te bewaken. Zo worden er verzorgingsproducten van Marie-Stella-Maris gebruikt. Ook wordt de Marie-Stella-Maris foundation gesteund, die zich inzet voor schoon drinkwater in ontwikkelingslanden.


De Beerze werkt het liefst samen met leveranciers uit de regio voor verse producten van hoge kwaliteit. Zodat heerlijk ook eerlijk is!


De Beerze heeft het Green Key Gold label.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

Hotel De Beerze

Brabantse gemoedelijkheid in een voormalig raadhuis

Overnachten in een voormalig raadhuis? In boutique hotel De Beerze zwaaide de eerste vrouwelijke burgemeester van Nederland de scepter! De sfeer en historie zijn gebleven, maar met een eigentijds karakter. Hotel De Beerze heeft veel oog voor duurzaamheid en is zo energieneutraal mogelijk.


Je bent van harte welkom om het zelf eens te komen ervaren! Hotel De Beerze heeft zes tweepersoonskamers, twee suites en zes studio’s. Naast overnachtingen kun je ook complete arrangementen reserveren.


De suites en studio’s zijn geschikt voor vier personen of meer, door een comfortabele tweepersoons slaapbank. De suites hebben een ligbad en keukenblok. In de studio’s kan een vijfde bed worden geplaatst en is een complete keuken aanwezig. Ook kan er een babybedje worden bijgezet. Eén van de studio’s is toegankelijk met een rolstoel.


Ook voor eten, drinken, feesten en vergaderen ben je bij De Beerze op de juiste plek! Met Brabantse gezelligheid en dorpse gemoedelijkheid voel je je snel thuis!

Middelbeers, Kempen, Noord-Brabant, Nederland

max 5 personen, 14 kamers

vanaf € 77 per nacht inclusief ontbijt

verhuur per nacht

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

boutique hotel, appartement

LOCATIE

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?