Als je ‘s ochtends buiten komt, dan komt de zilte zeelucht je tegemoet. Geniet van het ruisen van de zee en het ochtendzonnetje dat net begint te schijnen. Het duingebied is prachtig, er is hier veel te zien en te ontdekken.


Landinwaarts zijn er kleurrijke bloembollenvelden in het voorjaar te zien.  Je kunt eindeloos wandelen en fietsen door de verschillende natuurgebieden.  Natuurgebied het Zwanenwater ligt in de Noord-Hollandse duinen bij de kustplaats Callantsoog. Een heel divers duingebied van 600 hectare en twee duinmeren als blikvangers. Voor het spotten van vogels moet je echt in het Zwanenwater zijn.


Strijk ook eens neer op één van de terrasjes in de vele gezellige dorpjes in de omgeving en kom samen genieten in de kop van Noord-Holland.

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

eigen lokale stroom

warmte terugwin

duurzame mobiliteit

afvalscheiding

eco schoonmaak

betrokken en gastvrij

Deze net gebouwde woning is energieneutraal met een warmtepomp en zonnepanelen. De luchtventilatie maakt gebruik van warmteterugwinning.


Vanaf station Schagen is Op t Oog redelijk goed bereikbaar met de bus. In 2021 wordt er ook een laadpaal voor elektrische auto’s geplaatst, zodat je je auto direct kunt opladen.


Door slaapkamers en badkamers op de begane grond is het huis goed geschikt voor mindervaliden.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

Op t Oog

Vriendelijk en energieneutraal familiehuis aan zee in Callantsoog

Op t Oog is een splinternieuw vriendelijk familiehuis voor tien personen. Vanaf de woning is het slechts 5 minuten fietsen naar het strand en het gezellige centrum van Callantsoog. Op t Oog en de naastgelegen identieke woning liggen op een klein vakantiepark.


De rustig ingerichte woning heeft een ruime woonkamer met een comfortabele zithoek. De mooie handgemaakte houten open keuken past goed bij de ovale eettafel. Via de openslaande deuren sta je zo in de ruime tuin met twee terrassen.


Dit familiehuis heeft vijf slaapkamers en drie badkamers!  Op de begane grond zijn er twee ruime slaapkamers, elk met een badkamer ensuite met douche en wc. De grootste slaapkamer heeft een eigen zithoek en tweepersoons eettafel.  Op de eerste verdieping zijn de andere drie slaapkamers en de derde badkamer met dubbele wastafel, wc en douc

Callantsoog, Schagen, Westfriesland, Noord-Holland, Nederland

max 10 personen, 2 woningen

vanaf €683 voor een weekend

verhuur per lang weekend / midweek / week

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

vakantiewoning

LOCATIE

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?