In het kleine kustplaatsje Groote Keeten kun je heerlijk ontstressen aan het strand of fietsen in de omgeving. Voor de inpoldering lag hier het eilandje 't Oghe.


Voor wat meer hectiek liggen Den Helder, Schagen en Bergen in de buurt. Ook Texel is met een kort boottochtje goed bereikbaar. Echt een aanrader! Voor de boodschappen ga je naar Callantsoog.


Het landschap rondom Groote Keeten bestaat uit strand, zee, duinen, polders en bloembollenvelden. Kortom, een prachtige streek voor een strand-, fiets- en wandelvakantie.

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

eigen lokale stroom

warmte terugwin

duurzame mobiliteit

afvalscheiding

eco schoonmaak

betrokken en gastvrij

Deze woning is in 2018 gebouwd en heeft dus nooit een gasaansluiting gehad. De woning wordt verwarmd met een lucht warmtepomp. Op het dak liggen twintig zonnepanelen. De luchtventilatie maakt gebruik van warmteterugwinning.


Het vakantiepark is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, vanaf station Schagen gaat er regelmatig een bus naar Groote Keeten.


Door de slaapkamer en badkamers op de begane grond is het huis goed geschikt voor mindervaliden.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

't Spelt

Speelse en energieneutrale vakantiewoning aan de kust

‘t Spelt is een speelse en energieneutrale vakantiewoning in het rustige kustplaatsje Groote Keeten. Dit relaxte kustplaatsje heeft een rustig strand.


De moderne woning heeft een ruime en zonnige woonkamer met open keuken. De luxe keuken is van alle gemakken voorzien. De woonkamer heeft een comfortabele zithoek en een ruime eettafel. Na een strandwandeling is het heerlijk opwarmen bij de sfeervolle houtkachel in de woonkamer.


Op de begane grond is een slaapkamer met een badkamer en-suite. Tevens is er nog een tweede ruime badkamer aanwezig. Boven zijn er nog twee slaapkamers en is er een apart toilet.


De grote glazen gevel geeft veel lichtinval vanuit de op het zuidwesten gelegen tuin. In de tuin om het huis is het heerlijk loungen onder de overkapping, ook is er een leuke buitenhaard.

Groote Keeten, Callantsoog, Schagen, Westfriesland, Noord-Holland, Nederland

max 6 personen

vanaf €345 voor een lang weekend

verhuur per lang weekend / midweek / week

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

vakantiewoning

LOCATIE

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?