Dankzij de prachtige ligging van Boschlust aan de rand van het bruisende dorp Bergen, is er op loopafstand genoeg vertier te vinden. Ruim twintig restaurants, leuke winkels en een heerlijke zaterdagmarkt. Met vijf minuten lopen sta je in het Bergense bos. Ook de zee is niet ver, met twintig minuten fietsen sta je op het mooie strand.


Met tien minuten rijden met de auto ben je in de historische stad Alkmaar. In het historische centrum staan meer dan 1000 monument. Ook kun je een bezoek aan het Stedelijk Museum, Op Art Museum of natuurlijk Het Hollandse Kaasmusem.

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

eigen lokale stroom

warmte terugwin

passief huis

groen bouwen

waterbesparing

betrokken en gastvrij

Het originele pand is volledig vernieuwd met gebruik van duurzame materialen en hergebruik van oude elementen en bouwmaterialen. Zo zijn de de vloeren in het gehele pand van gerecycled plastic.

Boschlust is tijdens de herbouw zeer goed geïsoleerd, waardoor er een aangename temperatuur in alle woningen is, 's winters warm en 's zomers koel! De warmtepompen in de tuin zorgen voor een heerlijk constante temperatuur.


De eigen elektriciteit komt van de van 68 zonnepanelen op het dak. De warmteterugwin voor water zorgt voor zo milieuvriendelijk mogelijk gebruik van water en warmte.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

Boschlust Bergen

Genieten van dorp, bos en zee in een heerlijke locatie!

In een voormalig hotel van ruim een eeuw oud zijn er nu zeven ruime vakantiewoningen. Boschlust ligt in het Noord-Hollandse kunstenaarsdorp Bergen.


Het pand is in 2019 door Hans en Anne-Marie duurzaam herbouwd. Zij hebben gekozen om zoveel mogelijk de mooie historische kenmerken met moderne gemakken te combineren. Alle woningen van Boschlust zijn gloednieuw en fris. Er is zorgvuldig aandacht besteed aan het interieur van de woningen.


Er zijn twee woningen voor zes personen met drie slaapkamers. De overige woningen zijn voor vier personen en hebben twee slaapkamers. Alle woningen van Boschlust zijn uitgerust met een zeer goed geoutilleerde keuken. Je kunt je hier zelf lekker verwennen en maaltijden laten bezorgen of zelf koken.


De grote tuin onder de oude eikenbomen en de veranda zijn voor gezamenlijk gebruik. Boschlust Bergen heeft een unieke ligging tussen bos, dorp en zee.

Bergen, Noord-Holland, Nederland

max 6 personen, 7 appartementen

vanaf €280 voor 2 nachten

verhuur per nacht, minimaal 2 nachten

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

vakantiewoning, appartement

LOCATIE

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?