De cabin ligt midden in het populaire Vechtdal in Overijssel waar je kunt wandelen en fietsen langs de rivier en in de nabije bossen en heidegebieden.


Aan de overkant van de rivier vind je het dorpje Dalfsen. Een mooie wandeling langs de rivier is langs het dorpje naar De Stokte, vanuit de uitkijktoren kijk je ver uit over de rivier.


Ook de historische stad Zwolle is vlakbij. Een bezoek aan Museum de Fundatie is zeker de moeite waard.

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

groen bouwen

waterbesparing

duurzame mobiliteit

eco schoonmaak

betrokken en gastvrij

Cabin 02 is op palen gebouwd om deze mooie plek in de natuur zo veel mogelijk intact te houden. Er worden pure materialen, vooral hout, maar ook elementen van staal gebruikt.


De cabin heeft vloerverwarming en wordt verwarmd met een lucht-warmtepomp, die ook zorgt voor het warme water.


Het water voor douchen, spoelen van het toilet en schoonmaak komt uit de grond. Drinkwater wordt apart verstrekt. Het afvalwater wordt met een eigen systeem gezuiverd.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

Cabin 02 GetAway Deluxe

Cosy Cabin op de dijk direct aan de rivier de Vechte

Cabin 02 staat op de dijk direct aan de rivier de Vechte met privé toegang tot de waterkant. De cabin is een eigen ontwerp waarin veel mooie materialen worden gecombineerd met de wens om de natuur zoveel mogelijk intact te laten. Het is een mooie plek in de natuur geworden waar je kunt genieten van rust en stilte.


Vanaf het grote houten terras kijk je prachtig uit op de rivier de Vechte en de dijk. Als het mooi weer is, kun je een duik nemen in de rivier of je hengel uitgooien.


De cabin is geschikt voor 5 personen. In het lager gelegen zitgedeelte staat een grote leren bank en een Wanders houtkachel. In de compleet ingerichte keuken is een ‘dinner booth’ met zicht op de rivier. De luxe badkamer is uitgerust met regendouche. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en één met drie eenpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van luxe anti-allergeen matrassen en kussens.

Dalfsen, Vechtdal, Salland, Overijssel, Nederland

max 5 personen

vanaf €140 per nacht

Verhuur per 2 of 3 nachten

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

cosy cabin

LOCATIE

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?