De Wulp ligt op het erf de Wulpenweid, op nog geen 3 kilometer vanaf het strand.


Vanaf het huis kun je een prachtige wandeling maken, in 30 minuten ben je in het Nationaal Park Duinen van Texel. De duinen zijn uniek en geven een echt Waddengevoel. Het zeehondencentrum Ecomare is maar 10 minuten fietsen en ook het strand is op 10 minuten fietsafstand.


Er zijn diverse restaurants en er is een kleine supermarkt in de directe omgeving aanwezig. Op Texel zijn vele bezienswaardigheden, zoals musea en geweldige uitkijkpunten.

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

eigen lokale stroom

groen bouwen

afvalscheiding

eco schoonmaak

eco of regionale producten

betrokken en gastvrij

Dit vakantiehuis wordt verwarmd met een efficiënte pelletkachel  en is helemaal van het gas af. Eigen elektriciteit is er van de zonnepanelen op het dak. De zonneboiler zorgt voor het warme water. Het huis is zeer goed geïsoleerd.


Voor de schoonmaak worden ecologische producten schoongemaakt. Reizen naar Texel met openbaar vervoer is eenvoudig en ook op het eiland is de OV verbinding naar het Lammetje goed. Op loopafstand zijn er verschillende Texelse producten verkrijgbaar, bijvoorbeeld Texelse kaas.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

De Wulp

Nieuw maar karakteristiek Texels ecohuis

De Wulp is een nieuw maar karakteristiek Texels ecohuis. Een heerlijke plek waar je direct een Waddengevoel krijgt. De woonkamer is voorzien van een gezellige pellet haard, zodat je na een lange strandwandeling lekker kunt uitrusten en genieten van het uitzicht.


De grote slaapkamer boven heeft twee leuke ‘Franse’ balkons en een prachtig uitzicht over de weilanden en de Texelse schapen. De slaapkamer heeft ook een koffiehoekje zodat je 's ochtends eerst rustig kunt ontwaken met een kopje koffie of thee.


Het terras heeft een overkapping, hier kun je met een beetje zon al snel genieten van de zilte zeelucht. Kinderen kunnen heerlijk spelen op het erf. Er is een ‘fietsenboetje’  voor het stallen en eventueel ook opladen van fietsen. Het huis heeft een eigen parkeerplaats.

Den Burg, Texel, Waddeneilanden, Nederland

max 4 personen

vanaf €400 voor een lang weekend

verhuur per lang weekend / midweek / week

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

vakantiewoning

LOCATIE

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?