Het Lammetje ligt op het erf de Wulpenweid, op nog geen 3 kilometer vanaf het strand.


Vanaf het huis kun je een prachtige wandeling maken, in 30 minuten ben je in het Nationaal Park Duinen van Texel. De duinen zijn uniek en geven echt een Waddengevoel. Het zeehondencentrum Ecomare is slechts 10 minuten fietsen en ook het strand is op 10 minuten fietsafstand.


Er zijn diverse restaurants en er is een kleine supermarkt in de directe omgeving aanwezig. Op Texel zijn vele bezienswaardigheden, zoals musea en geweldige uitkijkpunten.

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

eigen lokale stroom

duurzame mobiliteit

afvalscheiding

eco schoonmaak

eco of regionale producten

betrokken en gastvrij

Achter de ‘tuunwoal’ (tessels voor dijkje) liggen 29 zonnepanelen die het huis voorzien van de benodigde energie. De zonneboiler zorgt samen met de CV-ketel voor het warme water. Het huis is voorzien van triple glas en is zeer goed geïsoleerd.


Voor de schoonmaak worden ecologische producten schoongemaakt. Reizen naar Texel met openbaar vervoer is eenvoudig en ook op het eiland is de OV verbinding naar het Lammetje goed.Op loopafstand zijn er verschillende Texelse producten verkrijgbaar, bijvoorbeeld Texelse kaas.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

Het Lammetje

Vrijstaand, licht huis met een prachtig uitzicht

In het voorjaar zie je vanuit de woonkamer de lammetjes lopen en ook een buizerd heeft een vaste stek op het erf. Het Lammetje is een vrijstaande huis op Texel met heel veel ruimte rondom.

Het huis heeft 3 slaapkamers waarvan een op de begane grond met eigen badkamer en toilet. Boven is een tweede badkamer met douche en bad. Het huis heeft een gezellige houtkachel en vloerverwarming.


Kinderen kunnen heerlijke spelen rond het huis. Er is een afdak voor het stallen en eventueel ook opladen van fietsen. Het huis heeft een eigen parkeerplaats. Kortom een leuke plek voor een echte Texel vakantie.

Den Burg, Texel, Waddeneilanden, Nederland

max 6 personen

vanaf €431 voor een lang weekend

verhuur per lang weekend / midweek / week

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

vakantiewoning

LOCATIE

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?