Het is een rustige en weidse omgeving. Je vindt hier prachtige bossen, volop hei en waterrijke natuurgebieden. Vanuit je woonkamer zie je reeën, hazen, vossen en veel vogels.


Mooie fietspaden gaan alle richtingen uit. Er zijn in de omgeving volop leuke terrassen en eetgelegenheden. Ook Hilversum en Utrecht zijn makkelijk per fiets of trein te bereiken. In Hilversum zijn de gebouwen van de architect Dudok de moeite waard.


Ook leuk is het om een bootje te huren bij de Loosdrechtse Plassen, of te gaan paardrijden. Voor kinderen is de Avonturenfabriek in Hilversum een aanrader!

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

eigen lokale stroom

groen bouwen

duurzame mobiliteit

afvalscheiding

eco schoonmaak

betrokken en gastvrij

De vakantiewoning wordt verwarmd met een warmtepomp op aardwarmte. De eigen elektriciteit komt van de zonnepanelen op het dak van de grote woning. De ramen zijn triple glas voor de beste isolatie.


Er is een eigen drinkwaterbron. Het afval wordt uiteraard gescheiden en er worden eco schoonmaakmiddelen gebruikt. De grote moestuin zorgt voor nog meer zelfvoorzienendheid.


Je fietst in 5 minuten naar het NS station Hollandse Rading. Op het station zijn OV fietsen te huur, zodat de woning makkelijk met het openbaar vervoer bereikt kan worden.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

Het Findament

Een rustige plek om volledig te kunnen ontspannen!

Het Findament staat aan de rand van het bos. Deze originele vakantiewoning is ontworpen in de vorm van een bijenkorf. Het is in dezelfde stijl gebouwd als het grote huis dat verderop op hetzelfde erf staat. Beide woningen zijn zo energieneutraal mogelijk gemaakt. Door verschillende hoeken van de ramen wordt de woning optimaal verwarmd door de zon. Ook levert het prachtige uitzichten over de velden.


De living is voorzien van een complete en luxe keuken. Vanuit de masterbedroom kijk je door de grote ramen prachtig ver uit. In de tweede slaapkamer staat een leuk stapelbed. De luxe badkamer maakt het comfort compleet.


Wat deze vakantiewoning extra bijzonder maakt is het ruime, overdekte zwembad. Het zwembad is doorlopend te gebruiken. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over de weilanden.

Hilversum, 't Gooi, Noord-Holland, Nederland

max 4 personen

vanaf €260 voor 2 nachten

minimaal 2-3 nachten

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

vakantiewoning

LOCATIE

VIDEO

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?