Op de Paardekreek is er een buitenzwembad en waterspeeltuin voor kinderen aanwezig. Ook kun je op het park je boodschappen doen bij de kleine supermarkt en is er een restaurant aan het water.

De Paardekreek ligt aan de monding van een haven. Aan het einde van de Landbouwhaven ligt het dorpje Kortgene. Ook hier zijn leuke restaurants en goede winkels.


Het Veerse Meer is een ideale plek voor watersporten. Maar ook kun je heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving.


Binnen een half uurtje rijden ben je in de historische Zeeuwse steden Middelburg, Zierikzee, Veere en Goes.Zeker een bezoek waard!

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

eigen lokale stroom

groen bouwen

duurzame mobiliteit

afvalscheiding

eco schoonmaak

eco of regionale producten

betrokken en gastvrij

De Kreeksuite is circulair gebouwd en is met natuurlijke isolatie zeer goed geïsoleerd. De grote glasgevel brengt de warmte van de zon binnen. Doordat er triple glas gebruikt is, blijft de warmte ook in het koudere seizoen goed binnen.


Op een werkloods liggen nu 160 zonnepanelen en binnenkort komen er nog zeker dat aantal bij. De eigen elektriciteit wordt overdag in de Kreeksuite gebruikt om een thermische batterij te verwarmen. Deze batterij verwarmt het kraanwater ook als de zon niet schijnt. De Kreeksuite wordt elektrisch verwarmd.


Er  wordt met milieuvriendelijke middelen schoongemaakt en het afval wordt gescheiden. Het restaurant gebruikt lokaal ingekochte producten.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

Kreeksuite

Op een mooi plekje aan het Veerse Meer

Overnachten op een uniek plekje direct aan het Veerse Meer? De Kreeksuite ligt helemaal aan de rand van camping en villapark de Paardekreek. De Kreeksuite is anders; een tiny house, circulair gebouwd en zonder gasaansluiting.


In de Kreeksuite ervaar je luxe, maar toch ook eenvoud door overnachten op minder vierkante meters. De grote glazen gevel geeft een prachtig zicht op het Veerse Meer. Op de grote houten vlonder zit je meteen aan het water. Een heerlijke plek voor het lezen van een goed boek!


Beneden heb je een slim ingedeelde woonruimte met keuken, zithoek en slaapplek die je kunt afscheiden met een gordijn. Ook de badkamer is beneden. Via de ladder naar boven kom je op de slaapplek boven onder de nok. Op het loungenet heb je vol zicht op het Veerse Meer.


De Provincie Zeeland wil graag meer duurzame circulair gebouwde vakantiewoningen. De Kreeksuite is met subsidie van de Provincie Zeeland gebouwd.

Kortgene, Noord-Beveland, Zeeland, Nederland

max 4 personen

vanaf €285 voor twee nachten

verhuur per nacht, minimaal 2 nachten

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

tiny house

LOCATIE

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?