De vakantiewoning ligt naast de Huwynsbossen. Dit is een 40 hectare groot bos met tal van sport – en recreatiemogelijkheden. De streek Houtland is een erkend Regionaal Landschap met veel fiets-en wandelroutes.


Niet ver van de woning is er een zuivelhoeve met een ruim aanbod aan artisanaal ijs en een kinderboerderij. Maar ook kun je whisky proeven, paintballen, bowlen, huifkartochten maken of één van de talloze restaurants en cafés bezoeken.


Binnen een half uurtje rijden ben je in steden als Torhout, Roeselare, Kortrijk, Diksmuide en Veurne. Als je een klein stukje verder rijdt ben je ook in Brugge, Ieper en bij de Belgische kust.

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

warmte terugwin

waterbesparing

afvalscheiding

eco schoonmaak

betrokken en gastvrij

De grote woning wordt verwarmd met een lucht warmtepomp. Ook het water wordt door de warmtepomp verwarmd. Verder is er balansventilatie met warmteterugwinning. De woning is goed geïsoleerd met 18 cm dik isolatiemateriaal. In de ontspanningsruimte staat nog een extra pelletkachel.


Het water komt uit een eigen boorput. Ook wordt het afvalwater gereinigd en opgeslagen in een eigen natuurlijk waterspaarbekken. De kranen zijn waterbesparend.


De lokale bakkerij Hoornaert bezorgt ontbijt aan huis. Restaurant Huys 54 kan ook dagverse maaltijden bezorgen.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

René

Groene luxe, vervoering en rust in huis en bos

René is een verhaal door de generaties heen. Een authentieke plek in het hart van het West-Vlaams landschap. Gekoesterd, verzorgd en duurzaam verbouwd door grootvader, vader en zoon. Een plek waar ruimte en rust het ritme bepalen, gevolgd door talloze mogelijkheden, nabij of iets verder.


René is een grote vakantievilla van 300 m², met zes slaapkamers voor twaalf personen. René is een heerlijke verwenplek om te genieten met vrienden, familie of collega’s.


De woning staat op een groot en volledig afgesloten privédomein. Het is heerlijk genieten op de verschillende zonnige terrassen. Aanpalend is er een grote vijver en een bos van een hectare. Een binnen- en buitenbar met overdekte barbecue geven een ultiem vakantiegevoel. Op het terras is er een jacuzzi waar je het hele jaar door van kunt genieten. Ook zijn er twee grote graspleinen waar verscheidene activiteiten kunnen plaatsvinden.

Lichtervelde, Houtland, West-Vlaanderen, België

max 12 personen

vanaf €900 voor 2 nachten

verhuur per nacht, minimaal 2 nachten

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

vakantiewoning

LOCATIE

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?