VIDEO

De regio biedt volop mogelijkheden om te genieten van rust en natuur. Een prachtig gebied om te wandelen, fietsen en te mountainbiken. Vlakke wandel- en fietsroutes zijn in de buurt te vinden. Of kies je liever voor een heuvelachtig bospad met hoogteverschillen van rond de 80 meter? Ook de mergellandroute gaat door de heuvels en start je eenvoudig vanaf Villa Verde.


Ook steile klimmetjes voor de fiets liggen om de hoek. Er zijn legio mogelijkheden voor wandelen en fietsen.


Verder zijn er een golfbaan, manege en openluchtzwembad dichtbij. In Meerssen kun je gezellig winkelen en eten. Maastricht is op 20 minuten fietsafstand.

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

warmte terugwin

passief huis

groen bouwen

duurzame mobiliteit

afvalscheiding

eco schoonmaak

eco of regionale producten

betrokken en gastvrij

Michael en Danielle gekozen voor de allerhoogste isolatiewaarde voor dak, ramen en binnenmuren. De isolatie is aan de gehele binnenkant opgespoten zodat er geen kieren en koudebruggen zijn.


Villa Verde is aardgasloos, voor warm water zijn er warmtepompboilers.  De woningen worden verwarmd en gekoeld met een airco, of te wel een lucht-lucht warmtepomp. In alle ruimtes is er ventilatie met warmteterugwin. Aan eigen zonne-energie wordt nu aan gewerkt.


De bedden van ecologisch katoen zijn speciaal gemaakt en gemarkeerd met het logo van Villa Verde.  Michael werkt bij een wijnhandelaar en heeft mooie biologische en lokale wijnen op voorraad staan. Ook appel - perenstroop,  jam, appelsap, en honing uit de buurt is aanwezig. Voor het espressoapparaat zijn er biologische koffiebonen.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

Villa Verde

Stijlvolle vakantiewoningen in een boomgaard met allure

Wat eerst een oude boerenschuur was is nu Villa Verde, dat bestaat uit twee stijlvolle vakantiewoningen voor 4 en 6 personen. Michael en Danielle hebben de woningen zo ingericht dat ze er zelf graag willen wonen. Comfortabel, stijlvol, duurzaam en een rust uitstralen. Michael en Danielle houden van koken dus de keukens zijn top. Espresso apparaat, goede wifi, fantastische bedden en contact met de groene omgeving om je heen.


Villa Verde ligt in Bunde aan de rand van Maastricht, Meerssen en Valkenburg. Je kunt hier genieten van de rust, natuur en het prachtige Bunderbos. Of je zoekt de drukte en gezelligheid op van de stad. Het treinstation is op twee minuten lopen.


Villa Verde staat in een grote boomgaard bij het voormalige ouderlijk huis van Danielle. Ook vroeger stonden hier al appel- en perenbomen, nu zijn dertig hoogstam fruitbomen nieuw aangeplant.

Villa Verde is een waar pareltje geworden dat Michael en Danielle graag met jou willen delen.

Bunde, Maastricht, Limburg, Nederland

max 10 personen, 2 vakantiewoningen

vanaf €370 euro voor een lang weekend

verhuur per (lang) weekend / midweek / week

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

vakantiewoning, groepsaccommodatie

LOCATIE

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?