duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

eigen lokale stroom

waterbesparing

duurzame mobiliteit

afvalscheiding

eco schoonmaak

eco of regionale producten

betrokken en gastvrij

De zonnepanelen zorgen voor de eigen elektriciteit. Een warmtepomp zorgt voor verwarming en warm water. Er is een eigen kleinschalige waterzuivering van het afvalwater. In de tuin is een natuurzwemvijver aangelegd. Afval wordt waar mogelijk voorkomen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van hervulbare zeeppompjes. Voor het ontbijt worden eigen fruit en groenten gebruikt.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

B&B KOOON

Stijlvol genieten van de rust en de prachtige natuur!

In het Belgische Staden ligt B&B KOOON, een groene oase waar rust centraal staat. Perfect gelegen voor een fietsweekendje met familie en vrienden, of om even de drukte van alledag te ontglippen. In de grote tuin kun je rustig genieten van een heerlijk kopje koffie en ontbijt

.

Achter de schermen van KOOON staan Vé en Jelle. Ze ontvangen iedereen in hun B&B met open armen. Jelle is profwielrenner en dus vaak van huis. Vé is interieurarchitect en laat graag haar stijl zien in de B&B. Het ontbijt met groente en fruit uit eigen tuin wordt dagelijks bereid door Vé.


B&B KOOON is niet alleen gelegen in een groene omgeving, maar is daarnaast ook nog eens volledig energieneutraal. Dit ecologisch aspect trekken Vé en Jelle graag door in de rest van de B&B.

Staden, West-Vlaanderen, België

max 2 personen, 3 kamers

vanaf €100 per nacht inclusief ontbijt

verhuur per nacht

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

bed & breakfast

LOCATIE

Indien je wilt fietsen kan Jelle routes maken volgens je eigen wensen, Jelle kent alle mooie weggetjes en kan je verschillende stopplekken aanraden. De mooie oude steden Roeselare en Diksmuide zijn ook zeker een bezoek waard, beide steden liggen minder dan 10km van de B&B.


Ambachtelijke boeren en verschillende begraafplaatsen van de eerste wereldoorlog kunnen bezocht worden. Ook zijn er enkele brouwerijen in de buurt, zoals de paters van West-Vleteren en het Sint-Bernardusbier. De kust is makkelijk te bereiken vanaf B&B Kooon.

OMGEVING

eco-logies.nl is nieuw, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?