Het huisje ligt in de Veluwe, in het Speulderbos op een uithoek van een camping.

Het Speulderbos ligt tussen Ermelo en het buurtschap Drie. Een prima plek om zelfs vanuit het huisje wild te spotten!


Je hebt hier volop mogelijkheden om de natuur in trekken en te ontdekken. In de uitgestrekte bos- en heidegebieden zijn veel wandel, fiets en mountainbikeroutes.


Een leuke wandeling is naar de Ermelosche hei, het Solse Gat en de Schaapskooi. Ook Klimbos Ermelo is zeker de moeite waard.


De omliggende plaatsen Ermelo, Putten, Garderen en Harderwijk zijn per fiets via bos en hei bereikbaar. Met een half uurtje rijden ben je in Apeldoorn, Zwolle en Amersfoort.

OMGEVING

duurzaam verwarmen

eigen lokale stroom

groen bouwen

afvalscheiding

eco schoonmaak

eco of regionale producten

betrokken en gastvrij

Tiny Nature is geïnspireerd door de Tiny house beweging om klein te wonen en te leven. Maar ook gedreven door de wens om de natuurlijke omgeving zo minimaal mogelijk te belasten.


Het huisje is zo circulair mogelijk gebouwd, vooral met hout en met rubber op het dak. Het huisje is goed geïsoleerd en heerlijk comfortabel. De warmte komt van een pelletkachel. De zonnepanelen zorgen voor eigen stroom, door de accu’s ook ‘s avonds. Het droogtoilet is niet alleen off-grid, maar levert ook nog een keer compost op!

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

Tiny Nature

Groots genieten van een tiny house op een op prachtige plek

Het speelse uiterlijk van dit duurzaam doordacht tiny house maakt nieuwsgierig. Het kleine huisje ziet er niet alleen fantastisch uit, maar ligt ook op een prachtige plek in het bos. Je kunt je hier terugtrekken en genieten van de rust en natuur.


Door de zig-zag constructie is een extra draagconstructie overbodig, zoals bij gevouwen papier. Door de onvoorspelbare hoeken is de binnenruimte verrassend ruimtelijk. Door het grote raam komt er door de bomen mooi gefilterd licht binnen. Ook al is de ruimte klein, je ervaart toch een gevoel van vrijheid. Je hebt hier vrij uitzicht op het bos en een heideveld.


Op de lounge bank kun je heerlijk relaxen bij de warme houtkachel. Of met een lekker zonnetje met de terrasdeuren geopend. De keuken is klein maar toch compleet.


Via een stabiele trap kom je uit onder de nok waar een heerlijk tweepersoonsbed is. ‘s Ochtends als je wakker wordt kijk je zo door het grote raam uit op het bos.

Ermelo, Veluwe, Gelderland, Nederland

max 2 personen

vanaf €285 voor een weekend

verhuur per (lang) weekend / midweek / week

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

tiny house

LOCATIE

VIDEO

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?