top of page

Prachtige eco B&B's in Nederland

Je wilt een paar dagen weg en bent op zoek naar een comfortabele en duurzame bed and breakfast. Heerlijk genieten van luxe, persoonlijke aandacht en een vers biologisch ontbijtje. We hebben vijf heerlijke eco B&B’s in oude boerderijen op het platteland van Nederland voor je uitgekozen. Van een hooiberg in het Hollandse landschap, een rijksmonument bij Leiden, een brinkdorp in Drenthe tot een theeschenkerij in de Achterhoek.

 

bekijk hier meer eco B&B’s


NatuurlijkBUITEN - Achterhoek

Anna en Aart hebben een waar natuurparadijsje gemaakt rondom hun boerderij in de Achterhoek. Het weiland naasthun boerderijtje hebben ze omgetoverd tot een prachtige natuurtuin met veel kleurrijke wilde bloemen, besdragende heggen, struiken en bomen. Binnen, in de boerderij, hebben Anna en Aart een sfeervolle Bed en Breakfast en theeschenkerij gemaakt. Op de zolder met oude eiken gebinten zijn vier kleine, maar sfeervolle kamers, voor twee personen. In de theeschenkerij van NatuurlijkBUITEN serveren Anna en Aart biologische thee en koffie en bakken eigen cakes en taarten. ‘s Ochtends is hier ook het ontbijt, met kakelverse eitjes en geurende warme broodjes. 

De Nachtdijk - Cothen, Utrecht

De Nachtdijk is een monumentaal bijgebouw van een langhuisboerderij. Nu kun je hier verblijven in één van de B&B kamers of in de hooiberg.
Tuk aan de Vliet - Leiden, Zuid-Holland

Een 17de eeuwse boerenerf met vier appartementen, in het groen aan de Vliet. Toch ben je vanaf Tuk aan de Vliet met maar tien minuten fietsen in de oude stad Leiden.


Boerenhofstede De Overhorn - Weesp, Noord-Holland

De oude boerderij uit 1886 ligt langs de rivier de Vecht in het buitengebied van Amsterdam. Boerenhofstede De Overhorn heeft vijf B&B kamers en vijf appartementen.
B&B An de Esch - Dwingeloo, Drenthe

B&B An de Esch ligt aan de rand van een natuurpark. Alice en Henk hebben de oude stal verbouwd tot B&B kamers en ruime appartementen.


Comments


125+ echt duurzame plekjes in Nederland en België

volg ons

VOLG ONZE ZOEKTOCHT
NAAR DUURZAME PLEKJES!

iedere maand inspirerende verhalen en plekjes

bottom of page