Dit is een bijzondere locatie in de uiterwaarden, ongeveer 25 minuten lopen langs de rivier naar het hippe centrum van Nijmegen. Heerlijk eten in hartje centrum of naar de film in LUX.


Wandelen, fietsen, beleven van de riviernatuur en zwemmen in de Waal. MOoij Bed en Breakfast ligt aan een wandel- en struinpad dat door de uiterwaarden van de Ooijpolder loopt. Veel kruiden, heerlijke geuren, machtige vergezichten en allerlei vogels met – als het meezit – de zeearend. Ook is het mogelijk om onder leiding van een vogelaar te struinen en vogels te kijken.

OMGEVING

duurzaam verwarmen

duurzaam verwarmd water

eigen lokale stroom

afvalscheiding

eco schoonmaak

eco of regionale producten

betrokken en gastvrij

Voor MOoij Bed en Breakfast zijn veel industriële basic materialen zoals staal, glas en beton gebruikt. Door gebruik van grote ramen is er een directe relatie met buiten. Het gebouw is goed geïsoleerd en deels ingepakt met grond. Een luchtwarmtewisselaar zorgt voor de verwarming. De houten buitenwanden zijn inlands larix van Staatsbosbeheer.

DUURZAAMHEID

ECO CRITERIA

comfortabel en

energieneutraal

overnachten op

mooie plekjes

MOoij Bed en Breakfast

ECO design in de ruige natuur én op loopafstand van Nijmegen

MOoij is een moderne, stoere en sfeervolle B&B, ecodesign in de bijzondere en ruige natuur van de uiterwaarden van de Waal. Om er te komen rij je tussen Konikpaarden en Galloway runderen door.


Puur en stoer. Zo zou je de kamers van MOoij Bed en Breakfast kunnen typeren. Betonnen muren, grote ramen. Lekker koel in de zomer en heerlijk warm in de winter. En verder heerlijk ontbijt en genieten van het gegak van de ganzen.


De kamers hebben comfortabele, ruime bedden. Allemaal een eigen badkamer met regendouche. In elke kamer kun je direct door een deur naar buiten. Genieten van de mooie tuin en de adembenemende omgeving. Heerlijk ronddolen met een magistraal uitzicht op Nijmegen.

Ooij, Ooijpolder, Nijmegen, Gelderland, Nederland

max 2 personen, 4 kamers

Vanaf €185 voor twee nachten

verhuur per nacht, minimaal 2 nachten

<tag> <tag> <tag> <tag> <tag>

bed & breakfast

LOCATIE

eco-logies.nl wordt een nieuwe website, help jij ons zoeken naar duurzame plekjes?