top of page

5x duurzaam vergaderen

Bij ECO logies kun je overnachten op echt duurzame plekjes in Nederland en België. Maar ben je op zoek naar een mooie maar wel duurzame plek voor een workshop, heidag, kick-off, training of vergadering? Deze ECO logies hebben naast de mogelijkheid tot overnachten ook één of meerdere vergaderruimtes en kunnen je helpen om jouw duurzame event tot een succes te maken! 

duurzaam vergaderen bij Buitenplaats Zummer
Buitenplaats Zummer - Altforst, Gelderland

Zummer is een heerlijke ruime buitenplaats midden in het groen, pal tussen twee rivieren. Er zijn twee ruime suites, voor twee personen en voor vier personen. Ook kun je een zakelijk evenement, fotoshoot of privédiner organiseren bij Zummer. De verse lunches van Nathalie zijn een lust voor het oog. Lekkere salades, huisgemaakte soep, vers en rijkelijk belegd brood. Voor de lunches maakt Nathalie gebruik van pure en lokale producten, waar mogelijk uit eigen tuin. Ook is er duurzame thee en koffie van de Koffiejongens. Op het ruime terrein van Buitenplaats Zummer zijn verschillende terrassen, er is altijd wel een lekker plekje voor een kopje koffie of een glas wijn.
duurzaam vergaderen bij De Woeste Wieven
De Woeste Wieven - Diepenheim, Twente

De Woeste Wieven is een oude kloosterboerderij op de rand van Twente en de Achterhoek. Een prachtige plek om te overnachten, te vergaderen en te genieten.
duurzaam vergaderen bij De Witakker
De Witakker - Rijs, Fryslân

De voormalige school De Witakker is een sfeervolle groepsaccommodatie met veel groen, voor een heerlijk familieweekend of inspirerende bijeenkomst.duurzaam vergaderen bij Wikkelboats
Wikkelboats - Rotterdam, Den Bosch

Op een Wikkelboat van golfkarton kun je heerlijk tot rust komen, overnachten maar ook kun je er prima vergaderen. Er is zelfs een beamer met scherm aanwezig!duurzaam vergaderen bij Heuvelrijk Berg en Dal
Heuvelrijk Berg en Dal - Groesbeek, Gelderland

Heuvelrijk Berg en Dal is een groepsaccommodatie en vergaderlocatie met het comfort en luxe van een hotel. Er zijn 18 ruime kamers met eigen badkamer en zwemspa en sauna’s.


Commenti


125+ echt duurzame plekjes in Nederland en België

volg ons

VOLG ONZE ZOEKTOCHT
NAAR DUURZAME PLEKJES!

iedere maand inspirerende verhalen en plekjes

bottom of page