top of page

Bekoorlijk Nederland

Hoe bekoorlijk Nederland kan zijn, laten deze heerlijke duurzame vakantiehuizen zien. Zoals het elegante Antonia in de mooie bossen van de Veluwe. Of de mooie provincie Drenthe, met het betoverende Bij de Vossen en het lieflijke en aangename Op Stieltjeskanaal. Wat dacht je van Hoeve in het Sterrebos, een verrukkelijk verblijf in een oude hooiberg op een landgoed met eigen wijngaard? En tenslotte het innemende en stijlvolle Koetshuis, op het Friese platteland direct aan de Elfstedenroute.


Stuk voor stuk unieke plekjes met persoonlijke aandacht en bovendien écht duurzaam!Antonia


Het charmante rietgedekte huisje Antonia staat op het erf van Hoeve WoudStee, in de bossen aan de rand van de Veluwe. Heb je een paard? Dan mag die ook mee! Maar ook zonder paard is het volop genieten. Willemijn en Peter zullen je gastvrij ontvangen en willen vooral dat je geniet van je verblijf. Met een paar stappen sta je in het bijzondere natuurgebied De Renderklippen, heuvelachtig en begroeid met heide en dennenbomen


De luxe inrichting en mooie omgeving geven een weldadig vakantiegevoel.Bij de Vossen


Bij de Vossen is een heerlijk romantisch plekje voor twee, met wellness. Vanuit het Drentse keienhuis heb je een prachtig uitzicht over de weilanden.


De nieuw gebouwde woning is goed geïsoleerd en energieneutraal.
Op Stieltjeskanaal


Op Stieltjeskanaal is een ruim vakantiehuis in de schuur van een boerderij uit 1928 en ligt direct aan een kanaal. Het is goed toeven aan de eettafel in de ruime keuken.


De schuur wordt verwarmd met een aardwarmtepomp.
Hoeve in het Sterrebos


De hooiberg op Hoeve in het Sterrebos is nu een stoere maar luxe ecolodge op een klein landgoed met een eigen wijngaard.


De natuurstenen wand en leemstuc geven een comfortabel binnenklimaat in de zomer en in de winter.
Het Koetshuis


Het Koetshuis is een verrassend ruime landelijke vakantiewoning direct aan de Elfstedenroute, met prachtige vergezichten. De grote ramen in de nok geven prachtig licht.


Ate en Gerda verbouwen in de moestuin biologische groente.Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.

125+ echt duurzame plekjes in Nederland en België

volg ons

VOLG ONZE ZOEKTOCHT
NAAR DUURZAME PLEKJES!

iedere maand inspirerende verhalen en plekjes

bottom of page